top of page

Waarom Makheni?

Deze verborgen pagina is speciaal voor jullie.

1m 23s showreel 

3m 39s bio 

Waarom VGWM-dag toespraak door Makheni?

Makheni is niet alleen een ervaren spreker maar ook:

  • Ervaring in het geven van opleidingen aan ondernemingsraden en commissies over gedragsvaardigheden;

  • Ervaring in het presenteren van VGWM-dag workshops sinds 2013;

  • Zij schrijft columns in OR-magazine en op ORnet over verschillende onderwerpen, inclusief over de twee onderwerpen die zij voorstelt voor de landelijke VGWM-dag 2024

 

Inclusie en uw or

Makheni is een inclusie specialist. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het presenteren van toespraken en opleidingen over inclusie. Haar benadering gaat voorbij de gebruikelijke benadering van vertegenwoordiging (quota’s). Volgens haar kan een ondernemingsraad een betekenisvollere bijdrage tot PSA beleid leveren als de ondernemingsraad en de leden van de VGWM-commissie een goed begrip van inclusie hebben.

 

AI en uw or

Makheni is meer bekend voor het onderwerp gedragsvaardigheden. Het is minder over haar bekend dat ze op een gegeven moment van mensgerelateerde carrières is afgeweken naar ICT toen ze computer-programmeur werd. Haar benadering gaat voorbij de ai hypes en mythen. Volgens haar kan een ondernemingsraad een betekenisvollere bijdrage leveren als de ondernemingsraad en de leden van de VGWM-commissie een goed begrip hebben van wat ai is en hoe je een effectievere interface tussen kunstmatige intelligentie en menselijke intelligentie kunt bereiken.

NL RST spreker flyer.png

Nederlandse sites: inclusie advies       teambetrokkenheid.nl

Andere sites:         Coolest Granny      storyteller

Contact Makheni.png
bottom of page